Superbowl Lady Gaga volkslied

Het blijft een feest die Superbowl Sunday. Begrijp me goed: ik heb totaal geen verstand van American Football. Ik moest voor dit stukje zelfs even opzoeken wie de teams zijn dit jaar (sorry, fans!). Maar elke keer zo half januari begint weer die spanning: wie gaat de Superbowl openen met het volkslied? Welke artiesten mogen de halftime verzorgen? En welke reclames stelen de show? Voor de opening viel dit jaar de eer van het volkslied toe aan niemand minder dan Lady Gaga. 

Wat een geweldige prestatie zette ze neer. En als  tijdens het zingen van de Star Spangled Banner ook nog eens onder luid applaus de militairen die momenteel in Afganistan dienst doen in beeld komen, houd ik het niet meer droog. Wat een show!

Daarmee is het feest nog niet over. In het Levi Stadium in Santa Clara, California, spelen op het moment van schrijven de Carolina Panthers tegen de Denver Bronco’s. Een urenlange strijd waar hele gezinnen naar uit kijken het hele jaar.  En in de halftime treden Coldplay en Beyoncé nog op. De geruchten gaan dat Bruno Mars ook nog acte de presence gaat geven. Maar die beelden zullen tot morgen moeten wachten, want dit meisje gaat nu echt naar bed! Welterusten!

Lady Gaga opent de 50e Superbowl

You May Also Like

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.