De borsten van Susan Sarandon nemen Twitter bij storm

Ze speelde in 89 films en 37 televisie series, stond op Broadway en is een gevierd activiste. Sinds 1999 is ze ambassadeur voor Unicef. En sinds deze week nemen haar borsten Twitter bij storm. Susan Sarandon mag zich op 69 jarige leeftijd, de held van Twitter noemen. Ze is het Meisje der meisjes met borsten die een eigen hashtag kregen: #CleavageGate. Degene die deze borstenstorm ontketende was presentator Piers Morgan. Hij noemde Susan Sarandon goedkoop vanwege haar kledingkeuze tijdens de Sag Awards. Toegegeven, de actrice liet heel veel borst zien. Maar niemand kan ontkennen dat het smaakvol was. Kijk mee en oordeel zelf.Het begon allemaal met de kledingkeuze van de actrice. Morgan vond de witte smoking van Max Mara met daaronder een zwarte beha niet gepast, omdat Susan Sarandon het jaarlijkse In Memoriam Tribute zou presenteren. Ze plaatste een foto met haar dochter op haar Twitter:

Smaakvol. Ze kan het hebben. Maar Piers Morgan dacht daar anders over en reageerde op Twitter:

Een terechte vraag: Zou je dit aantrekken naar een begrafenis? Ik persoonlijk niet, nee, maar ik heb dan ook niet de borsten van Susan Sarandon. Piers Morgan vergeet dat dit geen begrafenis was, maar een feestelijke gala uitreiking. En Susan zou als enige op dit feestje in rouw gekleed moeten zijn, omdat zij een In Memoriam uitreikte? Wow! Haar beha was toepasselijk in het zwart. Is dat niet genoeg? Zo dachten meer mensen blijkbaar, want het duurde niet lang of Twitter werd overspoeld door foto’s van decollete’s. Mannelijk en vrouwelijk. En Piers Morgan kreeg ze allemaal over zich heen. Als je Piers Morgan volgde de afgelopen dagen dan ontkwam je niet aan de borstenfoto’s als steunbetuiging aan Susan Sarandon. Dit leverde hilarische tweets op, onder andere een antwoord donderdag van Susan zelf:

Piers Morgan reageerde met humor op de berichten:

Om wakker te worden en je Twitterfeed overspoeld te zien met borstenfoto’s. Als straf? Het is hilarisch.

Neem vooral een kijkje op de Twitterfeed van Piers Morgan voor een internationale borstenshow als steunbetuiging aan Susan Sarandon.

Borsten overspoelen Twitter met dank aan Susan Sarandon

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.